• ulu_fanua_01

O Fa'amoemoega ole Fiberglass Anti-Slip Stair Noses ma Strips

Ona o le faʻateleina o le faʻamamafa i le saogalemu ma le tumau i galuega faufale ma atinaʻe tetele, o faʻamoemoega tau atinaʻe oFRP (fiber reinforced plastic) fa'ase'e fa'asitepu fa'ase'e isu ma fasi fa'ase'eo lo'o fa'amoemoe e tupu tele. Fiberglass anti-skid oloa o loʻo maua le malosi i luga o alamanuia ona o lo latou malosi sili, e teteʻe i le pala ma mea e teteʻe ai, e taua tele mo le faʻaleleia o le saogalemu o faasitepu ma ala savali.

I le tulaga o le fausiaina ma le tausiga o fale, fiberglass anti-slip stair nosing ma anti-slip strips o loʻo faʻaaogaina lautele e maua ai le saogalemu o vae ma puipuia ai le paʻu ma le paʻu i totonu ma fafo. E fa'asalaina i le a'a, tau ma vaila'au, ma fa'aoga lelei mo le fa'aogaina i nofoaga e fa'aalia i tulaga faigata o le si'osi'omaga, e pei o fale gaosi oloa, fale fa'apisinisi ma atina'e lautele.

E le gata i lea, o le felauaiga ma vaega tetele o loʻo faʻaosoina le manaʻoga mo FRP anti-skid oloa. O nei mea e faʻaaogaina i luga o nofoaafi, malae vaʻalele, alalaupapa ma fausaga o le gataifale e faʻamautinoa ai le saogalemu o auala mo tagata savavali ma tagata faigaluega. A'o fa'amalo atili tulafono ma fa'atonuga mo le saogalemu, o le mana'oga mo vaifofo fa'atuatuaina ma tumau umi e fa'amoemoe e fa'atupula'ia, ma fa'ateleina ai le fa'atupula'ia o fusi fa'asitepu fa'ase'e a le FRP ma fa'ailoga fa'ase'e.

E le gata i lea, o le faʻaogaina o mea a le FRP e faʻalautele atu i tua atu o ana meatotino faʻafefe, faʻatasi ai ma faʻaoga i alamanuia e aofia ai gaosiga, taʻavale ma mea aoga. O latou meatotino mama, maualuga le malosi-i-mamafa fua faatatau, corrosion teteʻe ma le eletise conductivity latou taua i le tele o ituaiga o alamanuia ma pisinisi talosaga.

E le gata i lea, o suʻesuʻega faifaipea ma atinaʻe taumafaiga e taulaʻi i le faʻaleleia atili o le faʻatinoga ma le faʻaogaina o oloa faʻamaʻi a le FRP. O fa'afouga i fa'agasologa o gaosiga e pei o fa'atekonolosi fa'amata'aga ma togafitiga i luga o lo'o fa'amoemoe e fa'alautele atili ai le fa'aogaina o meafaitino FRP i pisinisi eseese.

I se faapuupuuga, ona o ana talosaga eseese, tulaga saogalemu ma le alualu i luma faifaipea i meafaitino faasaienisi, o le atinaʻeina o faʻamoemoega o le fiberglass anti-slip stair ledges ma anti-slip strips e lautele. A'o fa'aauau pea le fa'atupula'ia o le mana'omia mo le fa'atinoina o le saogalemu ma le umi o le saogalemu i totonu o alamanuia, o le a iai se sao taua a le FRP anti-skid products i le fa'amalieina o mana'oga fa'aonaponei ma atina'e tetele.

FRP Anti Slip Fa'asitepu Nosing Ma Strip

Taimi meli: Sep-06-2024